Home > Alumni
Alumni van de Vrije Universiteit

MichelOok als oud-student bent u onderdeel van onze academische gemeenschap. Door nieuwe wetenschappelijke inzichten te delen, u uit te nodigen voor evenementen en te informeren over ontwikkelingen op de faculteit hopen wij dat uw zich met ons verbonden blijft voelen. Op deze website leest u wat wij voor u willen betekenen en andersom.
 
Want u bent belangrijk voor ons. Niet alleen omdat we geïnteresseerd zijn in hoe het met u gaat,  maar ook omdat u voor ons een belangrijke link bent naar het werkveld. Het is onze missie om maatschappelijk relevant onderwijs aan te bieden en is feedback vanuit het werkveld noodzakelijk. Daarom betrekken we u graag bij de invulling van ons onderwijs. Daarnaast vervult u een voorbeeldfunctie voor huidige studenten en kunt u toekomstige studenten inspireren.

Voor u is het alumninetwerk van de VU en de faculteit een goede gelegenheid om contact te houden met oud-studiegenoten en staf. Daarnaast blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Geesteswetenschappen. Ook kan het netwerk voor u natuurlijk van betekenis zijn voor uw professionele ontwikkeling en loopbaan.
 
We hopen u spoedig weer te ontmoeten!
 
Met hartelijke groet,
 
Prof. dr. Michel ter Hark
Decaan – Faculteit der Geesteswetenschappen

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
Direct naar:

spamfuik@vu.nl