PPE, Griekse en Latijnse Taal en Cultuur en Philosophy Topopleiding 2019

In de Keuzegids Universiteiten 2019 krijgen zeven VU-bacheloropleidingen het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’, twee meer dan vorig jaar. De VU stijgt hiermee naar de derde plek in de ranglijst van de zes klassieke universiteiten.

11/15/2018 | 8:08 AM

Zegel topopleidingDe Faculteit der Geesteswetenschappen levert maar liefst drie Topopleidingen: Philosophy, Politics & Economics (PPE), Griekse en Latijnse Taal en Cultuur en Filosofie.

Bacheloropleidingen met dit keurmerk behoren volgens de Keuzegids tot de beste opleidingen van het land. Rector magnificus Vinod Subramaniam: “Ik ben waanzinnig trots op deze topopleidingen, zij maken met onze andere opleidingen van de VU een van de beste klassieke universiteiten van het land.”

Dit jaar is de VU gestegen naar de derde plek in de ranglijst van de zes klassieke universiteiten, voor Universiteit Utrecht en achter Rijksuniversiteit Groningen. De resultaten laten zien dat de waardering voor de bacheloropleidingen van de VU blijft stijgen.

De Keuzegids Bachelor 2019 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.). Resultaten zijn in te zien via www.keuzegids.org/ol