Alumni

Michel Ook als oud-student bent u onderdeel van onze academische gemeenschap. Door nieuwe wetenschappelijke inzichten te delen, u uit te nodigen voor evenementen en te informeren over ontwikkelingen op de faculteit hopen wij dat uw zich met ons verbonden blijft voelen. Op deze website leest u wat wij voor u willen betekenen en andersom.
 
Want u bent belangrijk voor ons. Niet alleen omdat we geïnteresseerd zijn in hoe het met u gaat,  maar ook omdat u voor ons een belangrijke link bent naar het werkveld. Het is onze missie om maatschappelijk relevant onderwijs aan te bieden en is feedback vanuit het werkveld noodzakelijk. Daarom betrekken we u graag bij de invulling van ons onderwijs. Daarnaast vervult u een voorbeeldfunctie voor huidige studenten en kunt u toekomstige studenten inspireren.

Voor u is het alumninetwerk van de VU en de faculteit een goede gelegenheid om contact te houden met oud-studiegenoten en staf. Daarnaast blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Geesteswetenschappen. Ook kan het netwerk voor u natuurlijk van betekenis zijn voor uw professionele ontwikkeling en loopbaan.
 
We hopen u spoedig weer te ontmoeten!
 
Met hartelijke groet,
 
Prof. dr. Michel ter Hark
Decaan – Faculteit der Geesteswetenschappen

Aanbod & activiteiten

De VU en de faculteit zien u graag terug. Voor een actueel overzicht van georganiseerde activiteiten speciaal voor alumni kijkt u op deze website.

Netwerken

Alumni van de Faculteit der Geesteswetenschappen maken onderdeel uit van een indrukwekkend netwerk van professionals. Word lid van (een van) deze netwerken, volg het nieuws van uw vroegere opleiding en blijf in contact met oud-medestudenten.

Alumni aan het werk

Wie zijn oud-studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen en waar zijn ze werkzaam?

Betrokken blijven

Als alumnus kunt u op de VU terecht voor bijvoorbeeld loopbaanworkshops, vervolgonderwijs, voordelig sporten, sociale en culturele activiteiten. Met uw kennis kunt u het onderwijs van de faculteit en opleiding ondersteunen.

Contact

Neem contact op met Alumni Relaties voor vragen, als u weer in contact wil komen met studiegenoten of als u iets wil terugdoen voor de faculteit.

Gegevens wijzigen

Is uw e-mailadres of postadres gewijzigd? Geef het aan ons door.