Workshop: Top 10 grammar and language issues

Workshop: Top 10 grammar and language issues

Faculteit der Geesteswetenschappen

Cursus / training

Geen tijd voor een volledige cursus, maar wel problemen met het Engels? Het Academic Language Programme (ALP) van de Faculteit der Geesteswetenschappen biedt de workshop Top 10 grammar and language issues aan, waarin de tien grootste struikelblokken van het Engels worden besproken. Denk hierbij aan de fouten die het meest voorkomen in Engelse teksten die door Nederlandse moedertaalsprekers geschreven zijn. Tijdens de workshop wordt er tekst en uitleg gegeven bij deze veelgemaakte fouten, die je vervolgens in opdrachten kunt leren oplossen. Ten slotte proberen we deze fouten in langere stukken tekst te herkennen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om je eigen tekst in te dienen voor feedback van de docent. De workshop duurt 3.5 uur.

Aantal deelnemers: 15
Docent: Gea Dreschler