Philosophy, Politics & Economics en Griekse en Latijnse Taal en Cultuur topopleidingen 2018

Dat heeft de Keuzegids Universiteiten 2018 deze week bekend gemaakt.

15-11-2017 | 10:51

Keuzegids 2018 topopleiding textDe bacheloropleidingen Philosophy, Politics & Economics (PPE) en Griekse en Latijnse Taal en Cultuur (GLTC) krijgen in de Keuzegids Universiteiten 2018 het predicaat ‘topopleiding’.  Studenten en onderwijsexperts zijn met name enthousiast over het intensieve programma van PPE, de begeleiding door inspirerende docenten en de ruime aandacht voor wetenschappelijke vorming. De meeste studenten GTLC zijn ontzettend enthousiast over hun studie. Ze krijgen les van bevlogen docenten en ontwikkelen gedegen wetenschappelijk denkvermogen. De opleiding is kleinschalig, waardoor studenten veel aandacht krijgen van docenten.

Ga voor meer informatie naar de opleidingspagina van Philosophy, Politics & Economics en Griekse en Latijnse Taal en Cultuur.

Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie publiceert jaarlijks de Keuzegids Universiteiten met informatie over bacheloropleidingen. De scores zijn gebaseerd op expertoordelen, het percentage studenten dat in het tweede jaar verder studeert bij dezelfde opleiding en de Nationale Studenten Enquête (NSE), waarin studenten hun mening geven over hun studie.

Waardering VU stijgt
Van de brede klassieke universiteiten maakt de VU de grootste groei in waardering. Dat resulteert in een gedeelde vierde plaats, slechts een punt achter de derde plaats. De resultaten laten zien dat de  waardering voor de bacheloropleidingen van de VU blijft stijgen.

Bezoek voor meer informatie de website van Keuzegids.